Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Betaal met uw Card en win met uw Card

Elke maand kunt u prachtige prijzen winnen door te betalen met uw Card. Reken dus zo veel mogelijk af met uw Card, bijvoorbeeld in restaurants, op vakantie, bij de benzinepomp, in winkels, parkeergarages en online.

Hier kunt u uw Card gebruiken


 • waar te gebruiken restaurant

  In restaurants

  Als u gaat lunchen of dineren buiten de deur, betaalt u het makkelijkste en snelst met uw creditcard. Uw handtekening plaatsen of pincode intoetsen en het is geregeld.

 • waar te gebruiken vliegveld

  Op vakantie

  Niet alleen voor het betalen van uw vliegtickets of het boeken van uw vakantie, ook op vakantie zelf is uw creditcard het ideale betaalmiddel. In hotels, voor het huren van een auto, bij tolwegen, betaal met uw creditcard en u maakt automatisch kans op mooie prijzen.

 • waar te gebruiken benzinepomp

  Bij de benzinepomp

  Reken uw volgende tankbeurt af met uw creditcard en wie weet bent u deze maand winnaar van een van de vele prijzen.

 • waar te gebruiken in winkels

  In winkels

  Met een creditcard betaalt u gemakkelijk in alle soorten winkels wereldwijd. U herkent acceptanten aan het Visa- of MasterCard-logo. U betaalt met uw creditcard en uw handtekening of pincode.

 • waar te gebruiken online

  Online

  U kunt online gemakkelijk betalen met uw creditcard. En met elke aankoop maakt u meer kans op een prijs. Bovendien profiteert u van minimaal 180 dagen Aankoopverzekering en Aflevergarantie. Bekijk alle zekerheden en de Algemene Voorwaarden.

 • waar te gebruiken parkeren

  Parkeren

  Met uw creditcard betaalt u eenvoudig en snel in parkeergarages. Uw creditcard kunt u als uitrijkaart gebruiken. Dit scheelt tijd en geld. Want u hoeft dan nooit meer te wachten voor de betaalautomaat en u heeft geen risico meer op een verloren uitrijkaart.

 • waar te gebruiken abonnementen

  Abonnementen

  Ook uw telefoonabonnement, een abonnement op een tijdschrift of uw Spotify-abonnement betaalt u eenvoudig met uw creditcard. U heeft daar dan geen omkijken meer naar.

Win uw Droomprijs!

De klap op de vuurpijl is de Droomprijs t.w.v. € 10.000,- aan het eind van het jaar! Deze prijs kunt u helemaal zelf bepalen. Droomde u altijd al van een reis naar Las Vegas? Of een multimedia set waarmee u uw huis tot bioscoop omtovert? Uw prijs doneren aan een goed doel is ook mogelijk. Veel mensen hebben al een Droomprijs gekozen. Kiest u ook?

droomprijs Een designerjurk van Addy
droomprijs Caribbean Cruise
droomprijs doneer uw prijs
droomprijs Formule 1 Experience
droomprijs Zonovergoten golfvakantie
droomprijs Uw huis als bioscoop
droomprijs Als VIP in Las Vegas
droomprijs Uw eigen droomprijs
droomprijs Uw eigen buitenjacuzzi