De hoofdprijs t.w.v.
€ 10.000,-
kiest u zelf!

Win uw Droomprijs

De Droomprijs wordt aan het eind van het jaar getrokken uit alle transacties van 1 januari tot 1 december 2016. Deze prijs bepaalt u zelf. Wat is de prijs van uw dromen? U kunt ook een van de prijzen hieronder kiezen of het hele bedrag doneren aan een goed doel naar keuze. Er zijn al veel Droomprijzen gekozen. Heeft u uw Droomprijs al gekozen?

Actievoorwaarden
droomprijs Een designerjurk van Addy

Een designerjurk van Addy

In zijn prachtige winkel in ’s-Hertogenbosch, stelt u samen met topontwerper Addy van den Krommenacker een jurk voor u samen. U mag daarbij ook accessoires uitzoeken. En samen met uw partner bent u te gast op een nader te bepalen fashion show van Addy.

droomprijs Caribbean Cruise

Cruise naar de Caribbean

Een zeer luxe tiendaagse reis voor twee personen naar het ultieme cruisegebied: de Caraïben! Uw reis begint thuis al, want u wordt opgehaald en in een luxe auto naar Schiphol Airport gereden. Voor vertrek ontvangt u een Samsonite kofferset en € 400,- zakgeld.

droomprijs Formule 1 Experience

Formule 1 Experience

Dit is de droom van elke Formule 1 liefhebber: zelf racen in een Formule 1 auto en als VIP een F1 wedstrijd bijwonen. U vliegt van Amsterdam naar Nice en verblijft drie nachten in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt in het luxe Bosocco Exedra hotel in Nice.

droomprijs doneer uw prijs

€ 10.000,- naar goed doel

Helpt u liever een goed doel, dan storten wij het volledige bedrag van uw droomprijs naar een goed doel naar keuze. Dat is maar liefst € 10.000,-! Het goede doel van uw keuze moet wel geregistreerd zijn.

droomprijs Zonovergoten golfvakantie

Zonovergoten golfvakantie

Een tweepersoons golfvakantie in het luxe, vijfsterren La Sella golfresort in Denia, Spanje. Schitterende banen en mooi weer staan garant voor het ultieme genieten in deze sport. U heeft een huurauto tot uw beschikking en krijgt twee prachtige golfsets van Mizuno van ons cadeau, plus € 200,- zakgeld.

droomprijs Uw huis als bioscoop

Uw huis als bioscoop

Met deze droomprijs wordt uw huiskamer in een klap omgetoverd in een thuisbioscoop. Een groot, gebogen scherm zorgt voor een volledig nieuwe dimensie in TV kijken. Het bijbehorende Home Cinema Systeem maakt de ervaring compleet. En voor de slaapkamer krijgt u er een 32 inch LED TV bij.

droomprijs Als VIP in Las Vegas

Als VIP in Las Vegas

Een reis naar de entertainment hoofdstad van de wereld met een verblijf van vijf nachten in het uiterst luxueuze Bellagio hotel op de beroemde ‘Strip’. U wordt per limousine gebracht en om volledig in stijl te beginnen, bezorgen wij voor vertrek een Samsonite kofferset bij u thuis.

droomprijs Uw eigen buitenjacuzzi

Uw eigen buitenjacuzzi

De duizenden luchtbelletjes in een Jacuzzi ontspannen uw spieren en verkwikken de geest. ICS heeft een prachtige Jacuzzi voor u geselecteerd, waarmee u in uw eigen tuin kunt genieten van deze sprankelende luxe. De spa wordt compleet bij u thuisbezorgd en geïnstalleerd.

droomprijs Uw eigen droomprijs

Uw eigen droomprijs

Of is er een andere prijs waar u al jaren van droomt? Een boot, een nieuwe tuin of die dure designerbank. Want zoals gezegd mag u uw eigen droomprijs t.w.v. € 10.000,- natuurlijk ook zelf kiezen.